Glasbewassing

First Class Cleaning heeft een nieuwe manier van ramen wassen genaamd Telewash met warm water toegevoegd aan haar programma. Dankzij dit compacte en mobiele Telewash systeem kunnen wij op vele plekken overgaan tot het reinigen van glas– en gevelbeplating. Daarbij vindt reiniging plaats met mineraalwater, dat een optimale reiniging en een (na droging) streeploos oppervlak oplevert.

Een overzicht van de voordelen van het werken met Telewash:
  • Milieuvriendelijk vanwege de afwezigheid van reinigingsmiddelen
  • Langer een schoon resultaat en minder snelle herbevuiling (geen achterblijvend residu zoals bijv. zeepresten)
  • Vlek– en streepvrij opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht
  • Geschikt voor het reinigen van verschillende materialen zoals glas, kozijnen, lichtbalken, gevelbeplating, zonwering etc.
  • Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplanting, fonteinen, koepels, glazen overkappingen etc, (denk ook aan serres, kassen en winkelpromenades)

Hoe werkt het?

In leidingwater bevinden zich meer dan een miljoen deeltjes metalen, kalk, mineralen etc. per liter. Het Telewash systeem filtert dit water tot onder de vijftig deeltjes per liter. Deze zijn onzichtbaar op glas en behoeven dus niet te worden gewist of gezeemd. Het gefiltreerde water droogt zonder verstoringen op. Het systeem kan dus zowel in de zon als in de regen worden toegepast.

Let op: Als wij de eerste keer met dit systeem uw ramen wassen, kunnen er wat vlekken ontstaan. Dit is helaas niet te voorkomen en komt omdat er op het raam veel zeepresten zitten en deze niet met de eerste keer wassen volledig verwijderd kunnen worden. U zult zien dat het na de tweede keer vlek en streepvrij opdroogt.

×